Dodano: 2008-07-05 08:44
Allku to teraz sama gładź będzie....ino żeby za ślizgo nie było :wink: chociaż....
a kamratki zajmują się sobą...sączeniem pysznego pirackiego wina w kunsztownych kielichach i obserwacją 'ruchomych desek' 8O :lol:
my imagination.......
Dodano: 2008-07-05 09:18
KostuH :arrow: WoooooW
Normalnie 5.00 rano, a Ty dopiero w domu
Mam nadzieję, że wypad się udał, no chyba, że nie, bo myślisz już o deseczce
Mind :arrow: Dobrze, że dopisałaś do zdania:
| Cytat: |
| a kamratki zajmują się sobą... |
Ado :arrow: Tylko uważaj, bo podejrzewam, że to "działko" Kostka nieźle kopie. Potem będzie trza zawrócić okręt, aby odszukiwać Ciebie
No ale przy okazji gdzieś się zahaczy... Słyszałem o takim nowej cywilizacji.....
Dobra dobra... KAWY PO PROSZĘ. Chyba co nie którzy zapomnieli, że PIRACKIE HIENY, także lubują się w kawie... Walki w kawie, walki w kawie, eeee kurcze, źle ze mną...
- Jóźka, czajniczek postaw.... i dwie aspirynki, a najlepiej sanitariuszki niah niah niah :)
Allek wita się ze wszystkimi z osobna :) DOBRY DZIONEK :D AŻ PIĘKNY :) <wyciąga spluwę... strzela mewie w łep..> no i śniadanko się dobre zapowiada
Dodano: 2008-07-05 09:37
| mind_trip napisał(a): |
| smacznego :wink: |
Czyżbyś wybredna była
? Hę... za tą mewkę upieczoną na grillu, polana tłuszczem z rumu, to w Afryce Zulusi wojnę światową wypowiedzieliby wszystkim piratom
Dodano: 2008-07-05 11:04
w tak pięknych okolicznościach przyrody nie można być wybredną :wink: ....chociaż marzy mi się pieczona płetwa rekina i grzany browar z goździkami ( na śnieżce w obserwatorium robią najlepszy) 
my imagination.......
Dodano: 2008-07-05 13:40
Heh a ja za miesiąc zjem sobie pieczone pierożki z serem i popije grzanym piwkiem z miodem i goździkami XD a i z cynamonem... w Szklarskiej Porębie xD
Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...
Dodano: 2008-07-05 15:36
Skoro już o jedzeniu mowa...
8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-07-05 16:11
Allek po obiadku, mewkę sobie pojadł. Móżdżek trochę nie podszedł, ale tak wszystko smakowało. Polecam do mewki do sypać oregano
Pięknie spakuje... a jak pachnie acchhh
no to teraz, iż za oknem minęło popołudnie, więc trza sobie walnąć kielona na rozgrzewkę, aby silnym ku wieczorowi być :D
Dodano: 2008-07-05 16:37
Diarmad......osz Ty!............ :cry: ja też chcem....
załoga!...<spogląda w dal> moje oczy wypatrzyły skrawek lądu na horyzoncie..czerwona gorączka...ster prawo..skarby i tajemnice czekają na odkrycie...btw doszły mnie słuchy , że na wyspie czerwonej gorączki tubylcy częstują nektarami bogów...
my imagination.......
Dodano: 2008-07-05 16:43
| tubylcy częstują nektarami bogów... |
Moja Droga, ja bym tam się tak nie cieszył, bo bóg nasz wie, z skąd te nektarki pochodzą
Dodano: 2008-07-05 16:52
A może ma ktoś ochote na kakał z maku, też kopie :lol: :twisted:
Dodano: 2008-07-05 16:55
pfff :lol: ........ludzie pili i żyli więc nie straszne są Twoje obawy.............chociaż coś w tym musi być :wink: proponuje jednak odwiedzić wyspę,a nóż widelec natrafi się jakaś krwawa burda :)
my imagination.......
Dodano: 2008-07-05 17:09
| proponuje jednak odwiedzić wyspę,a nóż widelec natrafi się jakaś krwawa burda :) |
Znaczy sie desant :D :!:
Widze jakiegoś tubylca :!: Przyjrzyjmy sie mu dokładniej...<wytęża oko przez lunete>
... no no... klata jak u pirata... to będzie gorąca walka 8) :twisted:
ADO :!: ZYGMUNT :!: SZYKOWAć DZIAłO :!: Czas wysłać powiadomienie o naszym przybyciu :twisted:
GRZYBOWY JEDEN ŁADUJ :!:
Dodano: 2008-07-05 17:20
Łooo Amdirale KostuchU, też jestem ciekaw czy brody czasem nie goli 
Dodano: 2008-07-05 17:58
Dodano: 2008-07-05 18:00
Zawracamy okręt ZAWRACAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodano: 2008-07-05 18:03
absolutnie nie!........Allek Ty masz swoją towarzyszkę, daj poszaleć
.........<daje rozkaz- kotwica w dół>
my imagination.......
Dodano: 2008-07-05 18:08
ekhm, moja głowaaaaa, gdzie jest? boli a nie ma 8) co ja piłem?
o kurnaaaaaa ale ciałaaaaaa, napierdalamy z armatyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :twisted:
Gustlik odłamkowo-zapalająco-rozpierd...alającym ładuj :D
Dodano: 2008-07-05 18:10
chwila chwila...na 'honor pirata'(o ile taki istnieje) :wink: ....takich bezbronnych będziecie atakować......
my imagination.......
Dodano: 2008-07-05 18:11
Weźmy ich jako niewolników :!: Będziesz ich miała dla siebie pod swoją komendę, a my z Allachem rozejrzymy sie po wyspie z jakąś przygodą :twisted:
Dodano: 2008-07-05 18:12
no w końcu ktoś zaczyna mówić sensownie :lol:
my imagination.......
Dodano: 2008-07-05 18:13
Mind --> jacy oni bezbronni, jak się dobrze przypatrzysz to mają groźne maszyny :twisted: eee tzn. karabiny maszynowe
Tak zrobimy Kostuchu, bieremy Ada jeszcze pod pacha i idziemy szukać przygody do bur... pfu na targ o! :) Niewolnic 
Dodano: 2008-07-05 18:17
no to będę musiała ich rozbroić 8)
my imagination.......
Dodano: 2008-07-05 18:19
| no to będę musiała ich rozbroić 8) |
Dobra chłopaki, Allach, Ado, pakować armate w teczke - idziemy na wycieczke :twisted: 8)
Dodano: 2008-07-05 18:21
| no to będę musiała ich rozbroić 8) |
<i tu allkowi wyobraźnia poszła w górę, jak Mind_Trip zakłada wstążkę na czoło przy muzyce zacnego barda Goldsmitha
*
*ów utwór pochodzi z filmu "Rambo - Pierwsza krew". Zachęcamy do zakupu tej znakomitej ścieżki dźwiękowej.
pozdrowienia - MEDIA MARKT, nie dla idiotów :twisted: